Ház specialitásai

Éttermünk lehetőséget kínál étlapunkon szereplő ételeink elvitelén kívül különlegességeink megrendelésére. Időszakos ajánlataink a hírek fül alatt olvasható, amelyben elsősorban Karácsonyi illetve Húsvéti süteményes, hideg- és sültes tálak rendelhetők.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a leírásban található leadási határidőt legyenek kedvesek szem előtt tartani! Mindig frissen készítjük el ezeket az ételeket, és némelyiknek az előkészítése, elkészítése relatíve hosszabb időt igényel.
Ha idő híján van és nem talált olyan lehetőséget, amely Önnek elfogadható lenne, keressen minket bizalommal, és segítünk!

 

HÁZI SZILVALEKVÁROS HÁJAS

Rendelhető:  egész évben

Minimum rendelhető mennyiség:  1 adag (50 db) kivéve Karácsonyi időszakban, akkor kisebb mennyiség is kérhető

Rendelés leadási határidő (figyelembe véve az elő- és elkészítés folyamatát): 4 nappal az elvitel előtt

Házi szilvalekvárunkkal töltött, igazi nagymama-féle hájas, mely minden Vendégének elnyeri elismerését. Egy adag 50 rúd süteményből áll. Élvezze Ön is és lepje meg családját, barátait egy kis ízkavalkáddal, melyet örömmel biztosítunk!

 

SÓS APRÓSÜTEMÉNYEK, POGÁCSÁK, RUDAK

Rendelhető:  egész évben

Minimum rendelhető mennyiség:  1 kg / fajta

Rendelés leadási határidő (figyelembe véve az elő- és elkészítés folyamatát): 2 nappal az elvitel előtt

Sós tekercseink újdonságként szerepelnek kínálatunkban: juhtúrós, hagymás-tojásos, sonkás-hagymás és medvehagymás ízesítéssel.  Sós süteményeink közül nagy népszerűségnek örvend Vendégeink körében a Vajdasági sajtos elnevezésű finomságunk, mely akár kolbászos vagy füstölt sajtos-szezámmagos változatban is rendelhető.  Hagymás-burgonyás, túrós, sajtos, káposztás pogácsáink, illetve magos rúdjaink kiváló vendégváró falatok egy-egy családi vagy céges rendezvény alkalmával.

 

HIDEGTÁLAK, SALÁTÁK

Rendelhető:  ételhigiéniai okokból szeptembertől májusig

Minimum rendelhető mennyiség:  4 személyes tál

Rendelés leadási határidő (figyelembe véve az elő- és elkészítés folyamatát): 4 nappal az elvitel előtt

A klasszikus hidegtál (kaszinótojás, sonkatekercs, Csabai karaj, francia- és burgonyasaláta) általunk is megálmodott különböző salátákkal, illetve húskészítményekkel is kérhető, kiegészíthető. Kínálatunkban megtalálható többek között pikáns rizssaláta, pörcös burgonyasaláta, Waldorf saláta, Holland saláta, orosz hússaláta, pulykagalantin, majonézes kukorica saláta, pikáns káposztasaláta, fasírt golyók és omlett tekercs.
Szívesen állunk rendelkezésére, bátran forduljon hozzánk ötleteivel, és mi tanácsokkal segítünk a végleges kínálat összeállításában.

 

SZENDVICSTORTA

Rendelhető:  egész évben

Minimum rendelhető mennyiség:  16 szeletes torta

Rendelés leadási határidő (figyelembe véve az elő- és elkészítés folyamatát):  4 nappal az elvitel előtt

Szeretné ismerősét meglepi egy különleges tortával, vagy csak egyszerűen unja a megszokott édes tortákat? Szendvicstortáinkat kérheti sonkás, halas, hagymás, kolbászos, szalámis, vagy akár zöldséges ízben, de saját elképzelését is szívesen fogadjuk, hogy együtt egy különleges tortát készíthessünk el Önnek! Keressen minket bizalommal!

 

CSÜLKÖS BUCI

Rendelhető:  egész évben

Minimum rendelhető mennyiség:  12 buci

Rendelés leadási határidő (figyelembe véve az elő- és elkészítés folyamatát):  2 nappal az elvitel előtt

Csülkös, hagymás raguval töltött zsemleméretű bucink akár önmagában is remek falat, vagy összejöveteleken, partikon is megállja a helyét. Érdemes kipróbálni!