+36 22 474 541 walzerpanzio@t-online.hu

Esküvők

Kedves Jegyes Pár!

Először is engedjék meg, hogy őszintén gratuláljunk Önöknek elhatározásukhoz és egyben megköszönjük érdeklődésüket.
Tapasztaljuk, hogy mint minden, így az esküvő és a lakodalom világa is változik. Újabb és újabb ötletek, lehetőségek jelennek meg ezen a területen is. Mi is igyekszünk ezeket szem előtt tartani és alkalmazkodni, emiatt háromféle különböző stílusú esküvői csomagot kínálunk.

Csomagjaink nem tartalmaznak italt, melyet italcsomag formájában biztosítunk, vagy igény esetén fogyasztás utáni elszámolás is lehetséges.

Esküvői csomagjaink

1. Esküvői ebéd

Nem szeretne nagy esküvői vacsorát vagy lakodalmat tartani? De mégis, szűkebb körben egy finom ebéddel zárná a polgári esketést? Akkor esküvői ebéd ajánlatunk Önnek a tökéletes választás. Amennyiben más elképzelése lenne az ünnepi menüt illetően, jelezze felénk!

Esküvő ebéd

2. Parti lagzi

Ha ültetett, de mégis lazább, fiatalosabb, kevésbe hagyományos esküvőt és ünnepséget szeretne, ezt a lehetőséget ajánljuk figyelmébe. Több helyszínen, svédasztalos formában kínáljuk a fogásokat, melyeket teljes mértékben az Önök összeállítása alapján készítünk el.

Parti lagzi ajánlatunk időtartama 12.00-22.00 óra közötti időintervallumra rendelhető.

Esküvő Parti

3. Lakodalom

Igazi, klasszikus lakodalom esetén kihagyhatatlan a leves, pörkölt illetve sültes tál trio. A hosszú soros, asztalszigetes vagy akár a körasztalos (külön díj ellenében) ültetéshez tálszervizes felszolgálást biztosítunk. Kertünkben a polgári szertartást követően csokordobás, csoportképek készítése is díjtalanul lehetséges.

Lakodalmi csomagunk 03.00 óráig biztosított.

Lakodalom

Kérje személyre szabott ajánlatunkat
a walzerpanzio@t-online.hu e-mail címen!
VAGY
Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat: ITT